Česta pitanja

U nastavku potražite odgovore na neka od često postavljanih pitanja.

Kako osvajam bodove u Klubu?

Bodove osvajate tako da unesete kod koji se nalazi na unutarnjoj strani pakiranja Melem proizvoda u odgovarajuće polje u Melem Klubu sretnih korisnika. Polje za unos možete pronaći klikom na opciju „Unesite kod s pakiranja“. Nakon unosa koda jednostavno odaberite opciju „Potvrda“ i prikazat će se povratna informacija o ispravnosti Vašeg koda.

Gdje mogu pronaći jedinstveni kod za sudjelovanje u Melem Klubu sretnih korisnika?

Jedinstveni kod možete pronaći na unutarnjoj strani pakiranja sljedećih Melem proizvoda: Melem 10 ml, Melem balzam za usne 4,5 g, Melem men balzam za usne 4,5 g, Melem sapun 70 g, Melem u tubi 25 ml, Melem u tubi 50 ml, Melem 35 ml, Melem Lavanda, Melem Ružmarin, Melem Kadulja i Melem Mediteranski trio. Dok ostali proizvodi sadrže samo jedan kod na pakiranju, Mediteranski trio sadrži tri koda te je svaki od njih potrebno zasebno unijeti.

Do kada mogu mijenjati bodove za darove?

Melem Klub sretnih korisnika nema datum isteka, odnosno vrijedi do njegovog opoziva od strane organizatora. Pozivamo Vas da za sve novosti o Melem Klubu sretnih korisnika posjetite službenu web stranicu club.melem.com te pratite Melem na društvenim mrežama.

Kako mogu postati Melem ambasador?

Za postizanje statusa Melem ambasadora trebate pozvati minimalno 10 novih sudionika u Klub sretnih korisnika na način da im proslijedite e-mail pozivnicu sa svojim ambasadorskim kodom. Pozivnicu također možete podijeliti s prijateljima putem Facebooka. Kada svih 10 novih sudionika prilikom registracije upiše Vaš ambasadorski kod i unese barem jedan Melem kod s ambalaže, odobriti će Vam se status Melem ambasadora na jednu godinu. U periodu dok ste Melem ambasador ostvarujete pravo na dvostruke bodove pri svakom unosu Melem koda s ambalaže.  

Tko može postati član Melem Kluba sretnih korisnika?

Član Melem Kluba može postati svaka fizička osoba starija od 18 godina koja ima prebivalište u Republici Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj Gori. Detaljne informacije o članstvu saznajte u službenim Uvjetima korištenja.